Retele de voce, date, interfonie si videointerfonie

crearea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Retele de voce, retele de date

Cablarea structurata reprezinta un set de standarde ce determina modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date sau voce din birouri,cladiri,banci,hoteluri,centre de afaceri, etc.

Retele de voce si retele de dateReteaua structurata de voce-date reprezinta infrastructura de telecomunicatii a unei caldiri care consta intr-un numar mai mic de subsisteme standardizate.

Proiectarea si implementarea unui astfel de sistem tine seama de un set de standarde ce defines modaliatea de cablare intre echipamentele din teren si partea centrala a sistemului dispusa intr-un rack.

Astfel de sisteme pot fi complexe odata ce necesitatea de extindere apare, lucru ce poate deveni dificil de realizat mai ales in lipsa unui concept initial de realizare si apoi de intretinere.Experienta noastra in realizarea de sisteme de voce-date vine in sprijinul dumneavoastra pentru implementarea unui sistem complet functional, cu arhitectura flexibila si usor de intretinut.

 

Retelele voce-date oferite de Elseco sunt structurate pe echipamente produse de firme de renume si constituie o oferta completa de echipamente pasive, asigurand conditiile atingerii de performante inalte. Materialele tehnice si produsele oferite corespund standardelor si recomandarilor de cablare.

 

Solutii de securitate cu Elseco:

Oferim instalarea si consultanta specifica pentru sistemele de securitate: sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme de detectie si alarmare la efractie cat si detectie perimetrala.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru oferte sau orice nelamuriri referitoare la sistemele de securitate:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.