Sisteme de detectie perimetrala

crearea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Sisteme de detectie perimetrala

Sistemele de protectie perimetrala asigura limita-rea accesului neautorizat intr-o zona protejata. Spre deosebire de sistemele de securitate de interior, sistemele de detectie perimetrala sunt proiectate sa opereze in orice tip de mediu extern (variatii de temperatura, umiditate, radiatii solare, curenti de aer) cat si factori perturbatori (animale salbatice, feno-mene naturale tranzitorii, etc).

Aceste sisteme sunt recomandate pentru protejarea propietatilor rezidentiale, comerciale , imobile etc..

Sisteme de detectie perimetrala

In realizarea unui astfel de sistem se analizeaza forma limitei de propietate, terenul pe care este asezata, structura gardului (daca exista), vecinatatile propietatii etc.

In urma unei analize de risc se pot alege elementele de detectie (bariere infrarosu, bariere cu microunde, cabluri senzor etc..) si crea arhitectura sistemului.

Aceste sisteme se recomanda a fi utilizate in combinatie cu un sistem de supraveghere video, pentru a realiza analiza post eveniment.

 

 

Sisteme de detectie perimetrala?

Solutiile raspund unor nevoi de securitate ridicata si sunt destinate facilitatilor guvernamentale, bazelor militare, granitelor interstatale, porturilor si aeroporturilor, fabricilor chimice, centralelor electrice, rafinariilor cat si protejarea unor proprietati private (vile si spatii private).

Va rugam sa ne contactati pentru aceste tipuri de sisteme:

Contactati-ne la:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.