Sisteme de detectie si alarmare la incendiu

crearea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Sisteme de detectie si alarmare la incendiu

Sistemele de detectie de incendiu au rolul de detecta inceputurile de incendiu, si a alarma Sisteme de detectie si alarmare la incendiupersonalul pentru evacuare si luarea masurilor corespunzatoare precum si activarea sistemelor de stingere.

Functionalitatea sistemelor de detectie si alarmare la incendiu:

- Detectoarele instalate in fiecare din incaperile cladirii de la toate etajele sunt in permanenta controlate;
- In momentul aparitiei unui eveniment la unul sau mai multe detectoare, acesta va fi luat la cunostinta de catre centrala de incendiu, care va declansa avertizarea sau preavertizarea la dispozitivele de semnalizare acustica si, eventual, va actiona automat trapele de evacuare, lifturi etc.
- Semnalizeaza optic si acustic pe panoul frontal al centralei evenimentele aparute (detectia fumului, aparitia unor defectiuni la cablurile sau echipamente instalate).

Sisteme de detectie si alarmare incendiu sunt formate din urmatoarele componente:

- centrala conventionala sau adresabila de avertizare si detectie incendiu;

Sisteme de detectie si alarmare incendiu - Elseco- detectoare (fum, temperatura, gaz etc..)

- modul de monitorizare a unui sistem anti-incendiu (stingere, ventilatie, iesirilor de urgenta etc); capabil sa monitorizeze multiple contacte NO sau un singur contact NC;

- butoane de panica de detectie si avertizare incendiu;

- sirene de avertizare

 

Elseco a realizat si ofera solutii adecvate: de la sisteme de alarmare la incendiu conventionale – potrivite pentru obiective mici, la sisteme de detectie si semnalizare incendiu adresabile – potrivite obiectivelor medii si mari, la sisteme complexe de detectie si actionare in caz de incendiu realizate cu centrale adresabile conectate in retea, cu actionari complexe pentru desfumare, compartimentare, ventilare, comandare stingere – potrivite obiectivelor mari, cladirilor publice inalte sau foarte inalte, mall-urilor, complexelor industriale.

Toate produsele de semnalizare si detectie incendiu sunt avizate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ( IGSU).

Sisteme de detectie si alarmare incendiu?

Elseco ofera solutia potrivita bazata pe un scenariu la incendiu, cu respectarea si aplicarea standardelor Romanesti si Europene.
Un incendiu nu numai ca iti distruge bunurile, dar mai ales iti va intrerupe activitatea normala a fimei si pierderile pot fi cu mult mai mari.

Va rugam sa ne contactati pentru aceste tipuri de sisteme:

Contactati-ne la:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.