Sisteme de control acces

crearea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Sisteme de control acces

Sunt unele din sistemele de securitate care au rolul de a reduce riscul patrunderii neautorizate in zonele protejate. Un sistem electronic de control acces determina cine, unde si cand are drept de acces.Sisteme de control acces - Elseco

 

Sistemul permite accesul pe baza legitimatiei astfel:

- In momentul in care accesul este acordat, elemental de blocare este deblocat si se inregistreaza tranzactia in aplicatia de management.

- Cand accesul nu este acordat elementul de blocare ramane inchis si incercarea de acces este inregistrata.

- Prin intermediul sistemului se realizeaza monitorizarea starii usii pentru a se preveni si alarma in cazul in care aceasta este fortata.

Astfel pentru a o obtine un risc scazut de patrundere trebuie avut in vedere un plan general de acces care sa cuprinda fluxul de personal, un sistem electronic de acces impreuna cu tipuri de legitimatii de acces electronice adecvate.

 

In alegerea solutiilor trebuie avute in vedere deasemenea alegerea elementelor de identificare (citioare de proximitate, biometrice) in functie de gradul de securitate necesar, numarul de persoane purtatoare de legitimiatii, infrastructura de transmise a infomatiilor si aplicatia de management a sistemului.Control acces - ElsecoSistemele de control acces pot fi folosite pentru:

- Persoane cu posibilitate de rapoarte de acces, pontaj (iesire in pauza, plecare in deplasare etc..)

- VehiculePrin expertii sai compania noastra pune in slujba dumneavoastra experienta si profesionalismul in alegerea solutiei optime pentru un sitem de control acces electronic.

 

Sisteme de control acces?

Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea acceselor in diferite arii protejate permitand controlul atat al persoanelor cat si al ariilor protejate.

Va rugam sa ne contactati pentru aceste tipuri de sisteme:

Contactati-ne la:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.