Certificari

crearea sigurantei este prioritara pentru clientii nostri

Certificari

ELSECO ENGINEERING este certificata IGPR sa efectueze activitati de  proiectare, instalare, intretinere pentru sisteme integrate de securitate.

 

Certificari Elseco

 

De ce NOI ?

PROFESIONALISM

Oferim implementarea integrala a proiectului, permitandu-va sa va dedicati timpul catre alte obiective. Elseco Engineering  aduce profesionalism proiectului, sustinand obiectivele investitiei dumneavoastra.

EFORT SUSTINUT

Pe baza experientei acumulate, echipa  Elseco Engineering urmareSte cu perseverenta cea mai buna Si eficienta metoda de realizare a proiectului in timp Si buget.

RESURSE

Elseco Engineering lucreaza pentru a indeplini cerintele dumneavoastra.  Elseco Engineering impreuna cu echipele sale dispune de resusele necesare Si experienta pentru a oferi solutii potrivite pentru specificul fiecarui proiect. De relatia cu Dumneavoastra se ocupa o echipa sudata, cu experienta, entuziasm, dedicata intereselor clientilor.

Solutii de securitate cu Elseco:

Oferim instalarea si consultanta specifica pentru sistemele de securitate: sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme de detectie si alarmare la efractie cat si detectie perimetrala.

Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru oferte sau orice nelamuriri referitoare la sistemele de securitate:

(+4) 0726 357 326

 

Optimizare Web : HCS Romania.